تبلیغات
تیم فوتسال پدیده غرب گرگان - فوتسال استان گلستان - تاثیر مصرف غذاهای تند بر طول عمر چیست

یک مطالعه جدید که نتایج آن در مجله The BMJ منتشر شده نشان داده است در افرادی که هر روز غذاها پر ادویه و تند مصرف میکنند احتمال بروز سرطان، بیماری های ریوی و بیماری های قلبی کمتر است. بسیاری از مطالعات قبلی فواید مصرف ادویه هایی مانند فلفل قرمز را نشان داده و مشخص شده که وجود مواد فعالی مانند کاپساسین در آنها میتواند بر روی چاقی و بیماری های قلبی عروقی تاثیر داشته باشد.

در یک مطالعه جدید محققین چینی با بررسی بیش از 487 هزار نفر با سن 79-30 سال و در سال های 2008-2004 متوجه شدند در آنهایی که 7-3 روز از هفته از غذاهای تند و با ادویه مصرف کرده اند میزان مرگ و میر 14 درصد کمتر از آنهایی بوده که کمتر از یکبار در هفته از این غذاها مصرف کرده اند و در آنهایی که هفته ای یکی دو بار از غذاهای با ادویه تند استفاده کرده بودند میزان مرگ و میر ده درصد پایین تر بود.

بررسی همچنان نشان داد که در مصرف کنندگان ادویه های تند میزان مرگ و میر در اثر سرطان و بیماری های قلبی یا ریوی هم کاهش داشت و این کاهش در زنان بیش از مردان بود. بیشترین ادویه ای که این افراد مصرف کرده بودند فلفل تند بود.

نقل ازسایت ایران ارتوپد




طبقه بندی: پزشکی ورزشی، عمومی،

تاریخ : یکشنبه 8 شهریور 1394 | 02:17 ب.ظ | نویسنده : ناشناس | نظرات
.: Weblog Themes By SlideTheme :.

  • ایگنا وب
  • وبلاگکد ماوس